Portfolio

logo_svaaa_black_medium

Studievereniging Amsterdam Aviation Association

De Studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) heeft hun nieuwe website laten bouwen door RealSolution NL. De oude website was traag en had zoveel software fouten dat repareren onmogelijk was. Gezamenlijk is er besloten een nieuwe website te ontwerpen. Features die absoluut niet mochten ontbreken waren het ledensysteem en het ticketsysteem. Verder is besloten om de hosting over te dragen aan RealSolution NL. Het resultaat is een prachtig snelle website met SSL verbinding zodat vertrouwelijke gegevens versleuteld worden verzonden.

www.svaaa.nl

Kwart_Vloeren_Logo_Kleur_DEF

Kwartsvloeren

Vanaf vandaag heeft Kwarts Vloeren een nieuwe website: www.kwartsvloeren.nl. Kwarts Vloeren legt vloeren die vervaardigd zijn uit gerecyclede grondstoffen. Door de samenstelling van grondstoffen hebben de vloeren een hoge druk- en slijtvastheid. Kwarts Vloeren had hiervoor een andere webdeveloper waarmee ze erg ontevreden waren, hierop hebben ze besloten om RealSolution in te schakelen. Neem een kijkje op de website om deze prachtige vloeren te zien.

www.kwartsvloeren.nl

PLE_Logo_Wide

Pretty Lovely Emma

Pretty Lovely Emma is een webshop waar kleding kan worden gekocht. Klanten kunnen betalen met iDEAL, SOFORT Banking (voor klanten uit Duitsland), Bancontact / Mister Cash (voor klanten uit België) en AfterPay waarbij er achteraf betaald kan worden nadat de levering is voldaan. Verder heeft de webshop een chat functie waardoor direct contact kan worden opgenomen met de klantenservice. Uiteraard, net als alle andere websites welke gehost worden door RealSolution, is deze webshop voorzien van een gratis SSL verbinding.

www.prettylovelyemma.com

Logo BVN

Bureau Verkeersregelaars Nederland

BVN biedt verkeers- en parkeerdiensten aan. Zij hadden hun website laten bouwen door een bedrijf. Ze waren echter niet tevreden met het resultaat en het bedrijf weigerde er verder aan te werken zonder betaling. Hierop heeft BVN besloten om RealSolution NL in te schakelen. RealSolution NL heeft net zo lang aan de website gewerkt totdat zij tevreden waren.

www.bureauverkeersregelaar.nl


Voogt & Klok

Voogt & Klok

Voogt & Klok is een succesvol hoveniersbedrijf in Wormerland. Ze hebben een groot aantal vaste klanten, ondanks dat ze bijna geen tijd hebben voor nieuwe klanten willen ze graag een website waarop zij hun talent kunnen delen.

www.voogtenklok.nl

Logo Jerem

Jerem

Jerem is een safety & consultancy bureau die door veel bedrijven wordt gevraagd om de veiligheid te waarborgen. Jerem had een een specifieke eis, de website moest een zogenoemde one-page website worden. Dit is een website waarbij je de hele website kunt bekijken door te scrollen. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van het menu om direct bij de juiste informatie te komen.

www.jerem.nl 

Logo Up In The Sky

Up in the Sky

Het Up In The Sky team heeft een prachtige website gebouwd, echter stuitte ze af en toe op technische problemen. Vanaf heden pakt RealSolution NL deze problemen voor het Up In The Sky team aan.

www.upinthesky.nl